• Stängsel
  • Byggtjänster
  • Entrepenad
  • E-handel med hemleverans
  • 0522-26 91 20
  • info@greenfence.se

Green Fence specialiserar sig på att konstruera stängsel, staket och områdesskydd med hållbarhet i fokus. Med hållbarhet menar vi både ekonomisk lönsamhet och miljömässig ansvarstagande. Vi designar och bygger stängsel som uppfyller sin funktion under lång tid med minimalt underhållsbehov.

Vårt montageteam arbetar professionellt och tar aldrig genvägar; vi väljer produkter som vi vet är tillförlitliga. Med yrkesstolthet och omfattande erfarenhet går vi in i varje projekt med målet att både du och vi ska vara nöjda och känna oss trygga när vi lämnar arbetsplatsen.

Med oss som leverantör får du ett stängsel som är gediget byggt och med låga driftskostnader över tid.När vi bygger industriella stängsel och villastaket följer vi Svenska Stängselföreningens standard som minimikrav. Inom områden som djurskydd och lantbruk saknas det en officiell standard i Sverige, därför har vi utvecklat vår egen Green Fence Standard baserad på våra erfarenheter sedan starten 2010.

Vi tillhandahåller även ovanliga dimensioner på stolpar, stockar och slanor efter önskemål.Självklart erbjuder vi alla tillbehör som kan behövas till ditt stängselprojekt, inklusive klammer, tråd, nät, isolatorer, grindhandtag och mer.En av våra mest populära produkter är det klassiska Gunnebonätet, även känt som flätverksnät. Vårt nät tillverkas i Sverige och håller högsta kvalitet till mycket rimliga priser, tillgängligt både per rulle och per meter.

Genom samarbeten med ledande partners som Gripple, Tornado, Gallagher och många andra kan vi erbjuda marknadens mest högkvalitativa produkter för ditt specifika projekt. Vill du inte montera själv? Vi erbjuder även montageservice, kontakta oss för en offert och för att diskutera möjligheter! Kvalitet och hållbarhet är våra ledord, och vi strävar ständigt efter förbättringar för vår planets skull.

Om du behöver hjälp eller råd så är vi aldrig längre bort än ett mail eller telefonsamtal! 

info@greenfence.se

0522-26 91 20